Săptămâna Crăciunului – roadele parteneriatului activ biserică – școală

 

În săptămâna premergătoare Praznicului Nașterii Domnului, Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia, a fost gazda mai multor evenimente specifice acestei perioade.

Astfel, Luni, 18 decembrie, în cadrul parteneriatului încheiat cu Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Slobozia, elevi din clasa a X-a, însoțiți de preotul profesor Preda Daniel și cu sprijinul celorlate cadre didactice implicate activ în activitățile socio-culturale, au adus daruri pentru familiile aflate în dificultate, beneficiari ai serviciului social licențiat al parohiei și au interpretat colinde.

Marți, 19 decembrie, elevii din clasa pregătitoare D (Școala Gimnazială nr. 3), însoțiți de doamna învățătoare Alexe Viorica, au adus daruri pentru copiii proveniți din familiile aflate în dificultate, spre a împlini fapta cea bună și plăcută înaintea lui Dumnezeu, în ajunul Marelui Praznic.

Miercuri, 20 decembrie, Grupa Gărgărițelor, de la Grădinița „Dumbrava Minunată” din municipiul Slobozia, a oferit un mini-recital de colinde, apoi fiecare copil a primit Sfânta Euharistie.

Joi, 21 decembrie, copiii (clasa a III-a C) de la Școala Gimnazială nr. 3 din Slobozia, însoțiți de doamna învățătoare Tutelcă Gina, au fost prezenți în Sfânta Biserică pentru a fi spovediți și împărtășiți.

Duminică, 24 decembrie, Grupul vocal „Serafimii”, sub îndrumarea preotului Chiriță Valentin, a susținut a III-a ediție a concertului de colinde, încântând pe toți binecredincioșii prezenți la Sfânta Liturghie.

Hristos se naște, slăviți-L!
La mulți ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *