EXATLON – activitate dedicată copiilor

🎾🎾EXATLON🎾🎾

Marți, 01 august 2023, ora 09:30, Parohia Sfântul Evanghelist Matei din Slobozia a organizat activitatea de tipul „EXATLON”. Această activitate a avut mai multe obiective: dezvoltarea spiritului de echipă și spitirul competițional, promovarea activităților cu caracter sportiv în mijlocul copiilor.

Cei 24 de copii au fost împărțiți în mai multe echipe, au fost stabilite 3 trasee cu dificultăți diferite: ușor, mediu și avansat, astfel fiecare având posibilitatea să concureze cu un adversar pe măsura lui. A fost inclus și un traseu de tip Ștafetă.

Activitatea EXATLON s-a desfășurat pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv ACS MEDIN SPORT. Mulțumim pe această cale reprezentanților clubului sportiv care au făcut posibilă această activitate.

Copiii au fost foarte fericiți și încântați de această activitate, deoarece au avut posbilitatea să facă mișcare într-un cadru organizat și să se întreacă pe trasee diferite alături de colegii lor. Mulțumim tuturor voluntarilor care ne-au sprijinit în organizarea acestei activități

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *