Cutia aproapelui, o campanie social-filantropică de succes


 Miercuri, 12 februarie 2020, în contextul „Anului Omagial al pastorației părinților și copiilor”, Parohia "Sfântul Evanghelist Matei" din Slobozia a participat în calitate de partener la activitatea organizată de Protopopiatul Slobozia prin „Serviciul social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte”, la sediul Școlii Gimnaziale nr. 5 din Slobozia Nouă.

Părintele paroh Valentin Chiriță a oferit celor prezenți pachete cu jucării și articole vestimentare colectate în urma derulării de către parohie a proiectului social-filantropic „Cutia aproapelui”. 

Părintele George Daniel Sturzoiu de la Parohia Cosâmbești a îndemnat mămicile să își privească pruncii ca un dar de la Dumnezeu, să se îngrijească atât de creșterea lor fizică, dar mai ales de creșterea lor în Hristos. Le-a sfătuit să se roage pentru copii, să meargă împreună la biserică, să povestească copiilor lucrurile minunate ale lui Dumnezeu, să îi învețe să fie ascultători, să-i mustre atunci când este nevoie pentru a-i îndrepta și să-i încredințeze unor buni duhovnici.

De asemenea, mămicile au primit în format tipărit îndemnurile și sfaturile Părintelui Ilie Cleopa pentru a le sprijini în creșterea duhovnicească a copiilor lor.

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...