PROGRAM LITURGIC PENTRU PERSOANELE CU DEFICIENŢE DE AUZ

INFORMARE

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în parteneriat cu Centrul Naţional de Pregătire, Catehizare şi Misiune Ortodoxă pentru Deficienţii de Auz din România şi Diaspora şi Asociaţia Naţională a Surzilor din România – filiala Ialomiţa, se va desfăşura la Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” – Capelă Bazar din municipiul Slobozia, în perioada 29-30 iunie 2019, un program liturgic destinat persoanelor cu deficienţe de auz din judeţul Ialomiţa.

La aceste evenimente, va participa cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, o delegaţie misionar-pastorală condusă de Preacucernicul Preot Conf. Univ. Dr. Onu Constantin care va traduce slujbele oficiate în limbajul mimico-gestual liturgic românesc.

 

SÂMBĂTĂ – 29 IUNIE 2019

La ora 17:00 după Slujba vecerniei, Preacucernicul Preot Conf. Univ. Dr. Onu Constantin, va prezenta un program de catehizare, urmând ca apoi să se administreze Sfânta Taină a Spovedaniei pentru persoanelor cu deficienţe de auz.

 

DUMINICĂ – 30 IUNIE 2019

La ora 07:30, se va săvârşi slujba Acatistului Mântuitorului nostru Iisus Hristos. La ora 09:00, se va oficia Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, tradusă în limbajul mimico-gestual liturgic românesc.

0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...