Praznicul Intrării Domnului în Ierusalim la Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” – Capelă Bazar

Duminică, 21 aprilie 2019, când biserica prăznuieşte Intrarea Domnului în Ierusalim (Floriile), la Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” – Capelă Bazar din municipiul Slobozia a fost oficiată Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, iar la sfârşitul Sfintei Liturghii au fost sfinţite ramurile de salcie.


În cuvântul de învăţătură Preacucernicul Părinte Chiriţă Valentin a evidenţiat un moment deosebit de important pentru conştiinţa tuturor credincioşilor în iconomia mântuirii, premergător Intrării Domnului în Ierusalim, şi anume, învierea lui Lazăr din mormânt. Totodată a adresat îndemnul ca fiecare creştin să se ostenească cu timp şi fără timp, să devină neprihănit şi fără de vicleşug, asemenea pruncilor care L-au întâmpinat pe Mântuitorul Iisus Hristos.


De asemenea, un moment de aleasă bucurie a fost astăzi, când credincioşii alături de preoţii slujitori au felicitat pe Preacucernicul Părinte Păun Viorel, care şi-a serbat astăzi ziua numelui.


La iniţiativa Comitetului Parohial şi cu sprijinul tuturor credincioşilor au fost cumpărate veşminte preoţeşti de culoare alb-auriu, acestea fiind sfinţite la sfârşitul Sfintei Liturghii.


Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos să ne dăruiască bucuria și binecuvântarea Sa!


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...