Postul şi sănătatea sufletească

Joi, 04 aprilie 2019, Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din cadrul Protopopiatului Slobozia în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Slobozia, cu ocazia Zilei Internaţionale a Sănătăţii (07 aprilie), a desfăşurat activitatea catehetică cu tilul „Postul şi sănătatea sufletească”.

La această activitate au fost prezenţi elevii clasei a VII – a C din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Slobozia, însoţiţi de cadrele didactice, preacucernicii părinţi Butu Ionuţ – Protopop de Slobozia, Cioranu Laurenţiu – Secretarul Protopopiatului Slobozia, Stanciu Dragoş-Gabriel – inspector școlar pentru județul Ialomița,  domnul Adin Diaconescu – responsabil cu cateheza în Protopopiatul Slobozia şi preoţii slujitori ai Parohiei „Sfântul Evanghelist Matei”.

Doamna Vasile Georgeta, profesor de religie, împreună cu doamnele Râncă Nicoleta şi Iftode Alina, a susţinut o prezentare cu titlul „Postul şi sănătatea sufletească”, fiind evidenţiate aspecte cu privire la post şi beneficiile aduse de acesta atât pentru trup, cât mai ales pentru suflet.

La sfârşitul întâlnirii copiii prezenţi au adresat întrebări preoţilor prezenţi, cu privire la post şi la modul corect în care trebuie să postim.

Mulţumim tuturor celor implicaţi în organizarea acestei activităţi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *