Daruri de la oameni pentru oameni

Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din municipiul Slobozia a organizat în perioada 19 – 23 decembrie 2018, activitatea intitulată „Daruri de la oameni pentru oameni”, având scopul de a oferi sprijin persoanelor aflate în dificultate.

Credincioşii au răspuns cu dragoste creştinească, astfel, în perioada Postului Crăciunului au fost colectate alimente de bază, fructe, dulciuri, haine, încălţăminte şi jucării, toate acestea fiind oferite celor care au solicitat ajutorul parohiei pentru a depăşi situaţia de criză în care se aflau.

În această perioadă preoţii slujitori, alături de membrii Consiliului parohial, voluntari şi elevi ai Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, au efectuat vizite la domiciliile persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi şi familiilor aflate în dificultate, astfel fiind oferite 70 de pachete cu haine, încălţăminte şi jucării şi 30 de pachete cu alimente de bază, în valoare de 1.250 lei.

Consiliul Local al municipiul Slobozia a oferit 10 pachete cu alimente, fructe şi dulciuri, aceste fiind oferite familiilor cu mulţi copii şi persoanelor vârstnice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *