Hramul Bisericii „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia

În ziua de vineri, 13 noiembrie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preoţii din Cercul Pastoral numărul 1 s-au întrunit după rânduială la biserica Sfântul Evanghelist Matei pentru oficierea Tainei Sfântului Maslu de obşte. În prezenţa unui număr mare de credincioşi, după oficierea slujbei Tainei Sfântului Maslu, Părintele Dumitru Păduraru de la parohia Cuza Vodă din Slobozia a susţinut referatul cu tema: „Vizitele pastorale din preajma Nașterii Domnului, prilej de comunicare și comuniune” în care a evocat.

La final Părintele Protopop Cristian Ștefan Munteanu a mulţumit preoţilor şi credincioşilor prezenţi pentru organizarea întâlnirii pastorale, invitând totodată enoriașii parohiei să participe, la hramul bisericii.

Luni, 16 noiembrie, împreună cu un sobor de preoți, Părintele Protopop a oficiat Sfânta Liturghie la biserica parohiei Sfântul Evanghelist Matei, în prezența a numeroși credincioși.

La Sfânta Liturghie au fost prezenți domnul primar al municipiului Slobozia, alături de oficialități locale și enoriași ai parohiei.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *