Parohia Sfântul Apostol şi Evanghelist Matei - Slobozia

Site-ul oficial Parohia Sfântul Apostol şi Evanghelist Matei - Slobozia din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Biserica parohiei „Sfântul Evanghelist Matei” Capelă Bazar din Slobozia, gazdă a Cercului Pastoral numărul 1Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a sfințit pictura bisericii „Sfântul Apostol şi Evanghelist Matei” din Slobozia
În ziua de vineri, 10 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preoţii din Cercul Pastoral numărul 1 s-au întrunit în biserica parohială „Sfântul Evanghelist Matei” Capelă Bazar, unde, sub protia părintelui Ionuț Butu, protopop al Pr...
Miercuri,16 noiembrie 2016, când Biserica Ortodoxă prăznuieşte pe Sfântul Apostol şiEvanghelist Matei, biserica parohială „Sfântul Matei” din Slobozia, zona Bazarşi-a sărbătorit hramul.Cuatât mai mare a fost bucuria, întrucât Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiua sfințit efortul de peste doi a...
Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” – Capelă din municipiul Slobozia are un nou preot paroh
Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, duminică, 11 februarie 2018, sub protia preacucernicului părinte protopop Ionuț Butu, părinții slujitori ai parohiei „Sf. Evanghelist Matei” – Capelă, din municipiul Slobozia, alături d...
12-02-2018 10:01
20-11-2017 08:35
16-11-2016 14:35
Alături de cei sărmaniCercul Pastoral nr. 1 la biserica Sf. Evanghelist Matei din Slobozia
În perioada 6-11 aprilie 2015, Parohia „Sfântul Evanghelist Matei”, Protopopiatul Slobozia, a oferit familiilor aflate în dificultate pachete cu alimente specifice Sfintelor Paști, urându-le să petreacă Sfintele Sărbători în pace și dragoste.Hristos a înviat!
În ziua praznicului „Intrării în Biserică a Maicii Domnului” preoţii din municipiul Slobozia s-au întrunit după rânduială la biserica Sf. Evanghelist Matei pentru oficierea Tainei Sfântului Maslu de obşte.În prezenţa unui număr mare de credincioşi după, oficierea slujbei Tainei Sfântului Maslu, P...
Hramul Bisericii „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia
În ziua de vineri, 13 noiembrie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preoţii din Cercul Pastoral numărul 1 s-au întrunit după rânduială la biserica Sfântul Evanghelist Matei pentru oficierea Tainei Sfântului Maslu de obşte. În prezenţa unu...
18-11-2015 07:43
22-04-2015 10:19
21-11-2012 10:37
Vizite de lucru în Protopopiatul SloboziaMaslu de obşte la Parohia „Sfântul Matei Evanghelistul” din Slobozia
În ziua de miercuri 05 octombrie a.c. PC Protopop Dumitru Drăghici împreună cu PC Secretar Cătălin Stanciu au vizitat parohia Sf. Evanghelist Matei din Slobozia unde slujesc PC Pr. paroh Petre Constantin şi PC Pr. II Păun Viorel, efectuând şi verificarea gestionară pe semestru al II lea al anului...
Ziua de 21 septembrie 2011, va rămâne în inimile şi sufletele credincioşilor din Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia, ca o zi binecuvântată de Dumnezeu prin harul ce s-a revărsat la slujba Sfântului Maslu care a avut loc în această biserică.Cuvântul de învăţătură a fost ţinut de PC P...
Hramul Bisericii Sfântul Evanghelist Matei din Slobozia – Bazar
Vineri, 16 noiembrie 2012, la pomenirea Sfântului Apostol şi Evanghelist Matei, biserica parohială Capelă din Slobozia, zona Bazar, a îmbrăcat straie de sărbătoare cu ocazia hramului.Mulţimea de credincioşi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale au fost împreună rugători la această ...
16-11-2012 10:33
05-10-2011 11:17
21-09-2011 10:10
Articol nr. 10Articol nr. 11
Nu exista un articol cu numarul 10 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 11 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 9
Nu exista un articol cu numarul 9 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 13Articol nr. 14
Nu exista un articol cu numarul 13 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 14 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 12
Nu exista un articol cu numarul 12 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 16Articol nr. 17
Nu exista un articol cu numarul 16 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 17 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 15
Nu exista un articol cu numarul 15 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 19Articol nr. 20
Nu exista un articol cu numarul 19 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 20 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 18
Nu exista un articol cu numarul 18 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 22Articol nr. 23
Nu exista un articol cu numarul 22 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 23 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 21
Nu exista un articol cu numarul 21 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 25Articol nr. 26
Nu exista un articol cu numarul 25 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 26 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 24
Nu exista un articol cu numarul 24 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 28Articol nr. 29
Nu exista un articol cu numarul 28 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 29 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 27
Nu exista un articol cu numarul 27 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat
Articol nr. 31Articol nr. 32
Nu exista un articol cu numarul 31 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Nu exista un articol cu numarul 32 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
Articol nr. 30
Nu exista un articol cu numarul 30 in acest moment publicat. Te invitam sa revii regulat pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile.
neactualizat
neactualizat
neactualizat